Voor onze opdrachtgevers 

Vriens Archeo Flex, uw betrouwbare partner voor razendsnelle levering van hoogwaardige kandidaten!

Met ons dynamische team van 7 experts zijn wij er klaar voor om direct met uw vacature aan de slag te gaan en de juiste kandidaten te selecteren. Ons netwerkt telt meer dan 2000 kandidaten, met wie wij allemaal persoonlijk hebben kennisgemaakt. Uiteraard maken wij ook graag gebruik van social media en andere selectiemiddelen voor het aanspreken van een nog groter netwerk. 
 
Wij toetsen zowel de harde als de zachte criteria en brengen daarna, met compleet CV en profielschets, geschikte kandidaten onder uw aandacht. De beslissing om kennis te maken met een kandidaat, of zelfs direct te laten starten, ligt volledig bij u. Wij werken op basis van “no cure no pay”, u betaalt dus alleen als wij de perfecte kandidaat gevonden hebben! 
 
Vriens Archeo Flex biedt een uitgebreid scala aan diensten. Wilt u flexbel blijven zonder gedoe? Wij nemen het werkgeverschap inclusief risico's en administratie, graag van u over. Door ons geselecteerde kandidaten komen in dienst van Vriens Archeo Flex en worden bij uw bedrijf te werk gesteld middels uitzenden of detacheren. Ook wanneer u zelf een kandidaat hebt geselecteerd, behoort dit tot de mogelijkheden; de zogenaamde 'eigen werving zonder exclusiviteit' constructie.
 
Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen? Werving en selectie voor structurele vacatures, contracting van ZZP’ers en arbeidsrechtelijke advisering. Kijk ook eens op ons platform www.erfgoedwerkt.nl 

Esther Vriens

Directeur

Nancy van den Burg

HR Adviseur

Amber Janssen

HR Adviseur

Quincy Amatsakio

HR Medewerker

Joy Spijkerboer

Junior HR Medewerker

Suk van de Wouw

Administratief Medewerker

© 2023 .